maandag 29 oktober 2012

Meester hij begint weer. Over sociale media in het onderwijs.

Sociale media voor leerkrachten, docenten en directies.
Meester, hij begint weer.
Ze moeten vooral leren wat ze moeten doen als ze niet weten wat ze moeten doenJean Piaget


Sociale media maken een wezenlijk deel uit van onze hedendaagse maatschappij. Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest, …bepalen meer en meer ons leven en dat van de studerende jeugd. Van de wieg over volwassenheid tot in het graf.
De generatie Y wordt ook wel eens de WIFI-generatie genoemd want  velen van hen  zijn 24/7 geconnecteerd met vrienden en kennissen. Toegang tot het internet is voor hen even normaal als stromend water uit de kraan.
Docenten en leerkrachten zetten meestal aarzelend hun eerste stappen in de wereld van de sociale media. Een gebrek aan kennis en kennissen ontbreekt vaak.

Dit boek biedt een passende oplossing aan. Op een heel praktische manier krijgt u niet alleen een overzicht van de verschillende scoiale media kanalen. Heel wat praktijkvoorbeelden en wervende getuigenissen tonen u de weg. Zo bent u straks goed gewapend voor de toekomst. En kan u met kennis van zaken sociale media inzetten tijdens en tussen de lessen en colleges. Jouw toehoorders zullen aangenaam verrast zijn.
Meer info op www.sm4school.be

Geen opmerkingen: